Register strateeg

Missie en visie

De Register Strateeg gaat voor breed denken en gericht acteren. Hij ziet strategische planning als een vitaal onderdeel voor elke MKB onderneming.

De Register Strateeg inspireert en support de ondernemer tot het realiseren en implementeren van een maatgevend en strategisch plan voor zijn organisatie.

 

Een Register Strateeg?

Een Register Strateeg is iemand die zelf ondernemer is of die binnen het bedrijfsleven heeft gefunctioneerd op senior management- of directie niveau.

Een Register Strateeg kent het MKB en weet als geen ander waar een ondernemer tegenaan kan lopen.

Om de beschermde titel Register Strateeg te mogen gebruiken, dient iemand opgeleid en gecertificeerd te zijn door het Europese Instituut for Accreditation(EIFA). De EIFA is een Nederlandse en volledig onafhankelijke accreditatie instelling die werkt conform de Europese normering voor het certificeren van personen: NEN-EN ISO/IEC 17024.

 

Hoe werkt de Register Strateeg?

De werkwijze van de Register Strateeg onderscheidt zich door de onconventionele aanpak, want wie doet wat anderen doen, krijgt vergelijkbare resultaten. Er wordt naar op uw specifieke situatie afgestemde mogelijkheden gezocht.
 

Voor meer informatie over het Register klikt u hier.

Stap voor stap

U bepaalt stap voor stap, de uitvoering met de Register Strateeg naast u. Het doel is dat uw doelstellingen, zowel op het persoonlijke als zakelijke vlak kunt realiseren.

Voor meer informatie over het Register klik hier.  

Martin pakt aan verandert met succes!

Aanpakken en veranderen.