Strategisch Support Programma

U wilt dat uw onderneming groeit

ls ondernemer werkt u hard. Vaak wordt u in beslag genomen door zaken als acquisitie, personeel, financiering, huisvesting en nog veel meer. Hierdoor heeft u weinig tot geen tijd voor de aantrekkelijke en belangrijke kanten van het ondernemerschap: toekomstgericht denken, doelstellingen formuleren, strategie bepalen en groei bewerkstelligen.

Jammer, want als uw bedrijf niet groeit, dan staat het stil en stilstand is niet goed voor uw onderneming. U staat dus eigenlijk voor een onmogelijke opgave en dan is het waardevol als u met iemand kunt praten die begrijpt waar u tegenaan loopt en die u volledig kunt vertrouwen. Iemand die u kan helpen deze situatie te veranderen en die er voor zorgt dat u weer bezig kunt zijn met de dingen die er voor u echt toe doen: uw onderneming laten groeien en bloeien.

Als u zich in het bovenstaande herkent, is het tijd voor u om in gesprek te gaan
 met de Register Strateeg.

Hoe kunt u dat bereiken?

Het Strategic Support Programme™ is een programma dat ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf praktisch ondersteunt bij het realiseren van hun doelstellingen, zowel op het persoonlijke als op het zakelijke vlak. Binnen het programma komen alle aspecten aan de orde die ondernemers in hun dagelijkse praktijk tegenkomen. Daarbij kunt u denken aan:

Accountmanagement, Administratie, Bedrijfsbeëindiging, Bedrijfsproces, Besparingen, Contracten, CRM, Export, Financiën, Franchise, Groei, Huisvesting, Import, Inkoop, Internet, Klantgericht werken, Kostenbesparingen, Lean, Logistiek, Marketing, Milieu, Outsourcing, Overnames, Pensioen, Personeel, Productie, Reclame, Re-engineering, Reorganisaties, R&D, Strategisch Plan, Subsidies en Verkoop.

Daarbij wordt een integrale aanpak gehanteerd: want al deze aspecten grijpen binnen een MKB-onderneming nu eenmaal in elkaar. De problemen die ‘nu’ spelen worden aangepakt. Tegelijkertijd wordt – samen met de ondernemer -een strategisch plan voor de toekomst uitgezet. De toekomst van uw onderneming begint immers vandaag. Het programma wordt specifiek afgestemd op uw behoeften, want elke onderneming en elke ondernemer is immers uniek.

Meer informatie?

Wilt u weten of deze aanpak interessant is voor u? Bel 06 – 47 83 48 09 of vul het contactformulier in. 

Waarom worden resultaten niet bereikt?

Martin pakt aan en verandert!

Waarom is Martin onze man?