Is uw bedrijf AVG Proof?

AVG (GDPR) hulp gebonden, bent u al gereed?

U heeft hierin een aantal keuzes


Niets doen, “het zal wel loslopen”.

“Ze komen toch niet bij mij langs”. Boetes zijn mogelijk tot 4% van de jaaromzet en vele miljoenen Euro’s. Ook kan het zijn dat men op termijn geen zaken meer met uw bedrijf wil doen omdat u niet voldoet aan de AVG. Daarnaast is het naar uw eigen personeel toe geen goed voorbeeld als de nieuwe AVG privacy wet genegeerd wordt.

Inhuren van een AVG consultant.

Deze is nodig voor de analyses en om alles voor de AVG te implementeren. Dit kost minimaal een dag of 10 en bij complexere bedrijven veel meer. Uurtarieven zijn hoog. Kosten zijn naar verwachting tussen de €10.000 en 30.000,-

Zelf doen met beperkte kennis van de AVG wet.

Velen denken dat men door het opstellen van een AVG Privacy Statement klaar is, maar niets is minder waar! De wet stelt behoorlijk wat verplichte zaken die men moet documenteren en als processen in het bedrijf en op websites moet inregelen. Het geheel is behoorlijk complex en vooral het registreren van de datastromen is zonder hulp nauwelijks goed te doen. Het kost een niet-ingewijde als gauw vele dagen uitzoekwerk en de kwaliteit zal naar verwachting beneden peil zijn.

Gebruikmaken van de door i4strategy uitgewerkte AVG oplossing.

Dit betreft een complete set van verplichte en optionele documenten die zeer eenvoudig van een bedrijfslogo kunnen worden voorzien en met minimale aanpassingen voldoen voor praktisch alle MKB bedrijven. In deze documenten zijn ook de procesbeschrijvingen opgenomen die in het kader van de AVG wet verplicht zijn, om in te richten. Middels deze aanpak kan men heel snel en tegen hele lage kosten 80% van het AVG werk doen en rest nog slechts het in kaart brengen van de bedrijfsspecifieke datastromen en het laten aanpassen van eventuele websites aan de AVG eisen (cookie statement, opt-in, privacy statement, afhandelen verzoeken m.b.t. vastgelegde persoonlijke gegevens).

Deze oplossing is inmiddels vele malen zeer succesvol ingezet bij zowel kleine als grotere internationaal werkende bedrijven en wordt als zeer professioneel ervaren. Naast de verschillende documenten is er in heel begrijpelijke taal ook een plan van aanpak geschreven dat per document aangeeft waar het voor dient en welke aanpassingen er nog nodig zijn. Middels dit plan is het voor u erg eenvoudig om met een kleine inspanning alles op orde te krijgen!

Het aanbod

  • Alle documenten om op de meest eenvoudige manier aan de AVG te gaan voldoen, op USB stick.
  • Een eenvoudig te volgen plan van aanpak met een gedetailleerde beschrijving van benodigde aanpassingen per document.
  • Telefonische ondersteuning op het gebied van AVG en voor al uw vragen.

Meer informatie?

Wilt u weten of deze aanpak interessant is voor u? Bel 06 – 47 83 48 09 of vul het contactformulier in. 

Waarom worden resultaten niet bereikt?

Martin pakt aan en verandert!

Waarom is Martin onze man?